menu

over mij

Elske Sorel - Personal Trainer

Gi Jane

Het beroep Personal Trainer is voor mij het mooiste vak wat er bestaat. Ontstaan als een hobby en passie en uitgegroeid tot mijn missie om mensen een gezond en fit lichaam te geven.

Mijn naam is Elske, ik ben 34 jaar en woon in Alkmaar met mijn man, dochter en zoontje. In 2005 studeerde ik af aan de Hoge Hotel School in Leeuwarden en heb vervolgens een kleine 6 jaar bij de RAI in Amsterdam gewerkt. Heb vaak gedacht dat het zo mooi zou zijn, als je een beroep uitoefent dat echt je passie is, waar je elke dag vrolijk van wordt en dit aan andere mensen wilt over brengen.

Zo ontstond bij mij de interesse in het vak Personal Training. Ik heb tijdens mijn baan bij de RAI mijn Fitvak Fitness Trainer A diploma gehaald en daarna de opleiding NASM (National Academy for Sports Medicine) Ook de Bokspads cursus bij Chakuriki (Xena Sports Amsterdam) heb ik gevolgd en zo ben ik met mijn eerste klanten begonnen. Mijn baan opgezegd en volledig voor mijzelf begonnen als Personal Trainer.

Beste stap die ik tot nu toe heb genomen. Word er nog elke dag blij van! Ik geef training met mijn collega Personal Trainers van BodyVit bij Body Action in Alkmaar en bij Soda Bodyfit in Amsterdam. Mijn achtergrond op sportgebied is fitness en boksen. Mijn bedrijfsnaam JONETSU, komt van het Japanse woord PASSIE, dat is mijn basis waarvan uit ik dit doe, hoe ik jou een gezond lichaam wil geven en plezier wil laten beleven in het sporten!

/