menu

Testimonial

 • Hanneke de Groot

  Student Media Entertainment Management

  "Omdat ik niet echt lekker in mijn vel zat en graag wat kilo’s af wilde vallen ben ik gaan trainen met Elske, en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Elske’s enthousiasme werkt aanstekelijk en ze weet haar passie heel goed over te brengen waardoor ik iedere keer weer met veel plezier naar de sportschool ga. De trainingen zijn altijd anders wat het super leuk maakt en zonder dat je het echt door hebt verleg je heel snel je grenzen. Ik ben niet alleen fysiek een stuk sterker geworden door de trainingen, ook mentaal heb ik er enorm veel baat bij! Ik had niet verwacht dat ik in een paar maanden tijd zo veel zou bereiken en ik ben dan ook erg blij met Els!"

 • Nicky Weesjes

  Grondstewardess KLM

  "In mijn beleving was een personal trainer iemand voor de jet set van Nederland. Ik deed zelf al 27 jaar niet aan sport. En ik hou ontzettend van eten & drinken. Maar toen ik eenmaal met Elske een paar lessen had getraind was ik meteen om! Elske kwam rustig op me over en begreep direct wat ik met mijn lichaam wilde doen en moest doen. Het leuke aan Elske is dat ze super gemotiveerd is en echt gedreven is door haar passie voor sport en lichaamsontwikkeling. Ze heeft mij laten zien dat je je lichaam veel sterker kunt maken en ik heb er ontzettend veel baat bij. Ik train nu 2 jaar met Elske en ben nog steeds na iedere les verbaasd dat ze me zo kan afmatten. Wat een kick geeft dat! Ik kan niet anders zeggen dan ga trainen met Elske!"

 • Suzanne Eldering

  Eigenaresse Minplus Energiekosten besparing

  "Om van de zwangerschapskilo's af te komen was voor mij niet zo eenvoudig, wel hard nodig.. Via een vriend kwam ik bij Elske terecht. De sportschool was mij niet onbekend maar dit had ik nog niet eerder meegemaakt! Kon amper adem halen na de eerste keer training. Dacht toch echt dat ik wel wat gewend was, niet dus.. Trainingen van Els zijn erg intensief, afwisselend en superleuk! Zonder dat je het eigenlijk in de gaten hebt ga je steeds een stapje verder. Het resultaat na een paar maanden hard werken is dan ook goed te zien. Voel me fitter, m'n figuur komt weer in shape en de kilo's vliegen eraf. Ik ben erg blij met Els en hoop dat we nog lang lekker door kunnen trainen. Pas maar op het werkt verslavend!"

 • Trieneke

  Trieneke Vontsteen

  "Sinds 2 jaar train ik met Elske op de pads. (bokstraining) Door het trainen met Elske ben ik bewuster met trainen en mijn lichaam bezig. Door het boksen ben ik fysiek maar ook mentaal sterker geworden! En omdat Elske gewoon een lief en motiverend persoon is ga ik al 2 jaar met plezier naar de sportschool!"

 • Marleen

  Marleen Bosman, eigenaresse Bosman haar & make-up

  "Ik had nooit kunnen bedenken dat de sport zou kunnen vangen en ik 2x per week met plezier naar de sportschool zou gaan. Dankzij Elske is dat toch echt gelukt! Dankzij haar enthousiasme, kennis, professionele aanpak, motivatie, humor en enorme diversiteit aan oefeningen, is het elke keer weer een uitdaging en een verrassing waardoor het ontzettend spannend blijft! En wat helemaal gaaf is, dat ik nooit heb geweten hoe leuk boksen is! Elske weet heel goed haar passie hiervoor over te brengen en het is een heerlijke inspanning en ontspanning tegelijk.Het is geweldig om te voelen hoe snel je lichaam reageert (zeker na een zwangerschap) en dat was ook de reden voor mij om te beginnen. Ik ben alleen bang dat ik nu nooit meer zonder kan! Chapeau Elske!! "

 • Michael

  Michael Plein, Director Content, Triple IT

  "Ik heb bewondering voor het feit dat Elske haar baan in de sales destijds heeft opgezegd en voor haar passie is gegaan. En met succes!"

/